Ενεργειακά προϊόντα PDF Print E-mail
There are no translations available.

 

Η INtrust solutions έχει τη δυνατότητα και παρέχει αξιόπιστα ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το εύρος των πελατών της:

  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε φωτοβολταϊκά συστήματα, ανεμογεννήτριες και τα παρελκόμενα αυτών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
  • Παρέχεται αξιόπιστα η ενεργειακή μελέτη λειτουργίας του εκάστοτε φωτοβολταϊκού συστήματος καθώς και τη μελέτη εφαρμογής του.
  • Γίνεται εξειδικευμένη Χρηματοοικονομική Μελέτη σε κάθε μας πελάτη καθώς και ανάλογη Ασφαλιστική πρόταση για την εξασφάλιση της επένδυσής του.

 

Παράλληλα παρέχει υπεύθυνα στους πελάτες της την καλύτερη λύση για κάθε ενεργειακή τους ανάγκη, τόσο κατά τη φάση σχεδιασμού ενός ενεργειακού- φωτοβολταϊκού έργου όσο και κατά την υποστήριξη αυτού μετά την ολοκλήρωσή του.

 

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ                       

                               

1 - Ηλιακές Λάμπες Δρόμων - Κήπων           

01 - Παραγωγή ενέργειας: Καινοτόμος σχεδιασμός που δημιουργεί εισοδήματα με τη μεταφορά ενέργειας στο δίκτυο κατά τη διάρκεια της ημέρας, και την κατανάλωσή της κατά τη διάρκεια την νύχτας σε χαμηλότερο κόστος από το κέρδος που δημιουργείται.

02 - Επαναστατική φωτομετρική σχεδίαση: Έλεγχος της τακτικής κατανομής φωτός εξασφαλίζοντας μια καλύτερη ομοιογένεια στην επιφάνεια του οδοστρώματος.

03 - Συστατικά μοναδικής σχεδίασης: Αποφυγή κατάχρησης, απώλειας και διπλασιασμός του φωτός. Κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός.

04 - Περιστροφή του λαμπτήρα μετά από τη στερέωσή του: Επιτρέπει την προσαρμογή της δέσμης του φωτός να είναι κατάλληλη για τις εργασίες οδοστρώματος.

05 - Φωτοβολταϊκά πάνελ με αρθρωτή θέση: Επιτρέπει την εξεύρεση της βέλτιστης ομάδας προσανατολισμού, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη ενεργειακή παραγωγή.

06 - Καμία αρνητική φωτεινότητα: Καταργεί τη λάμψη που προκαλείται από τα κανονικά φώτα και την οπτική κόπωση, συνεπώς θα επιτρέπει την ασφαλέστερη οδήγηση.

07 - Καμία ρύπανση από το φως: Χάρη στην διανομή του φωτός και τον σχεδιασμό της θέσης του φωτιστικού.

08 - Κατάργηση της υψηλής τάσης: Καταργεί την απορρόφηση σκόνης που προκαλείται από τις λάμπες υψηλής τάσης και, επομένως, το μαύρισμα της λάμπας.

09 - Μη ρυπαντικά στοιχεία: Οι λάμπες δρόμου της Εrpasa δεν απαιτούν τη χρήση μπαταριών, επομένως αποφεύγουμε την επαφή και τη διαχείριση τοξικών ουσιών.

10 - Αυτόματος έλεγχος και ρύθμιση: Με διακόπτη «on /off» για να κλείνει το φως όταν χαράzει ανά εποχή.

11 - Μείωση των εκπομπών CO2 στην ατμόσφαιρα.

 

2 - ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΑ        

01 - Τα θερμικά ηλιακά συστήματα (Θ.Η.Σ.) μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε θερμική ενέργεια (ηλιοθερμία). Μιμούμενοι το φαινόμενο του θερμοκηπίου οι ηλιακοί συλλέκτες συλλέγουν την ηλιακή ακτινοβολία με τη βοήθεια απορροφητικού υλικού, η οποία μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια, την οποία δεσμεύουν με ένα γυάλινο κάλυμμα. Η θερμική ενέργεια μεταφέρεται στο νερό το οποίο συλλέγετε σε δοχεία αποθήκευσης.

02 - Σε ένα θερμικό ηλιακό σύστημα η ηλιακή ενέργεια συλλέγετε αποθηκεύεται και διανέμεται χρησιμοποιώντας κάποιο υγρό ως ρευστό μεταφοράς της θερμότητας. Ένα ενεργητικό ηλιακό σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση του νερού χρήσης, για τη θέρμανση και ψύξη χώρων και επιφανειών, για θέρμανση πισινών, για βιομηχανικές διεργασίες, για αφαλάτωση κ.λ.π..

03 - Η εγκατεστημένη επιφάνεια ηλιακών συλλεκτών εν λειτουργία στην Ελλάδα, είναι περίπου 3.587.200m2 (στοιχεία 2007). Η ποιότητα των ηλιακών συλλεκτών έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, το ίδιο και η απόδοσή τους. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή κατέχει την τρίτη θέση (μετά την Αυστρία) στην ευρωπαϊκή αγορά,, ως προς την εγκατεστημένη επιφάνεια ηλιακών συλλεκτών. Περισσότερες από 1.000.000 ελληνικές οικογένειες καλύπτουν περίπου 80% των ετήσιων αναγκών τους σε ζεστό νερό χρήσης με ηλιακό θερμοσίφωνα. Σημειωτέων η χώρα μας είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σε όλη την Ευρώπη, ακόμη και σε χώρες με ιδιαίτερη βιομηχανική παράδοση, όπως η Γερμανία.

 

3 ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΡΟΦΗ - GREEN ROOF            

Τα φυτεμένα δώματα χωρίζονται σε 3 κατηγορίες ανάλογα με το βάθος της φύτευσης και την ανάγκη συντήρησής τους.

1. Εκτατικός Τύπος

Χώμα υποστρώματος 8-15 εκατοστά. Φιλοξενούν φυτά χαμηλής βλάστησης. Αποτελούν εύκολη και χαμηλού κόστους προσέγγιση. Είναι η ενδεδειγμένη κατηγορία δωμάτων για υφιστάμενα κτίρια λόγω του μικρού βάρους τους. Η Εύ Έργω Κατασκευαστική εφαρμόζει την κατηγορία εκτατικού τύπου για φυτεμένα σε υφιστάμενα κτίρια φυτεύοντας αυτά με ξηροθερμικά φυτά για ελαχιστοποίηση της άρδευσής τους και των γενικών  εξόδων συντήρησής τους. Απαιτείται εξαιρετική στεγανοποίηση για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.

2. Ημιεντατικός Τύπος

Μία μέση κατάσταση με υπόστρωμα πάχους 15-25 εκατοστών. Εδώ υπάρχει η δυνατότητα φύτευσης θάμνων. Πρέπει πάντα να ελέγχεται η δυνατότητα της πλάκας να φέρει με ασφάλεια το σχετικό βάρος. Απαιτείται συντήρηση με υψηλότερο κόστος από αυτό του εκτατικού τύπου.

3. Εντατικός Τύπος

Υπόστρωμα 20-100 εκατοστά. Υπάρχει η δυνατότητα φύτευσης δένδρων. Απαιτεί τακτική συντήρηση για άρδευση και λίπανση. Απαγορευτική λύση για υφιστάμενα κτίρια για τα οποία δεν είχε γίνει η πρόβλεψη του σχετικού βάρους κατά την κατασκευή τους.

 

4 ΛΑΜΠΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ             

Σε σχέση με τους "παραδοσιακούς" λαμπτήρες, οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας  χρησιμοποιούν λιγότερη ενέργεια για την παραγωγή της ίδιας ποσότητας φωτισμού, διαρκούν περισσότερο και δεν απαιτούν τόσο συχνή αντικατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι αυτή η αλλαγή δεν ωφελεί μόνο το περιβάλλον αλλά και την τσέπη σας. 

 

 


INtrust solutions

Othonos Amalias 90 Street,
Patra, Greece P.S. 26 222

Phone. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.