Ευκαιρίες Καριέρας

Εκτύπωση PDF

Ευκαιρίες καριέρας στην INtrust solutions

Αν προσβλέπετε σε καριέρα στον τομέα παροχής υπηρεσιών και φιλοδοξείτε να γίνετε μέλος ενός φιλοπροόδου και δυναμικού οργανισμού, η INtrust solutions σας προσφέρει την ευκαιρία να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα.

Λόγω του ανθρωποκεντρικού της χαρακτήρα, η INtrust solutions γνωρίζει πως η διασφάλιση της επιτυχίας και της προόδου της, βασίζεται στον ανθρώπινο παράγοντα. Το ευρύ φάσμα των εργασιών της εταιρίας δίνει την ευκαιρία στα άτομα να μπορούν να εργαστούν σε διάφορες θέσεις και να αποκτήσουν ένα μεγάλο εύρος γνώσεων και εμπειριών που θα τους προετοιμάσουν για την ανέλιξής τους μέσα στη INtrust solutions.

Εάν επιθυμείτε να διερευνήσετε την πιθανότητα απασχόλησης σας στην εταιρεία μας, θα πρέπει να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση:

INtrust solutions

Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη

26 222 – Πάτρα

Υπόψη: Κας Αρβάνιτης Σοφίας

ή μέσω e-mail: info(at)intrustsolutions.gr, σημειώνοντας στο ΘΕΜΑ την ένδειξη: CV.

Η επιλογή των υποψηφίων για συνέντευξη εξαρτάται από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προκύπτουν και ανακοινώνονται από τον τύπο και από τα web site εύρεσης εργασίας.

INtrust solutions σας προσκαλεί να τη γνωρίσετε. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα φυτώριο από αξιόλογους νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα αποτελέσουν τα αυριανά μας στελέχη.

Νέα Intrust Solutions

INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.