Αιολική Ενέργεια

Εκτύπωση PDF

Αιολικά Αυτόνομα Συστήματα

Απεριόριστες δυνατότητες από τον άνεμο.
Για τις ανεξάρτητες εταιρείες-παραγωγούς ενέργειας, προτείνουμε την εγκατάσταση μικρών ανεμογεννητριών-μικρών αιολικών πάρκων που μπορούν  να σας προσφέρουν ετήσιο κέρδος μέχρι και  30% επί της αρχικής σας επένδυσης , το οποίο σημαίνει ότι σε βάθος εικοσαετίας (για το οποίο έχετε σύμβαση πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας στο Δίκτυο) θα έχετε εξαπλασιάσει τα αρχικά χρήματα της επένδυσης .


Η αναμενόμενη απόσβεση της επένδυσης γίνεται στα 4 χρόνια*, με τις πολύ καλύτερες αποζημιώσεις που προσφέρονται με το νέο νόμο περί «Επιτάχυνσης της ανάπτυξης των ΑΠΕ», όπου γίνεται ο διαχωρισμός σε μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις ( ανάλογα με την εγκατεστημένη Ισχύ). Οι νέες τιμές είναι αυξημένες κατά 300% των παλαιότερων (από 80 σε 250€/παραγόμενη MWh).


Με το νέο νόμο που προωθείται για την ανάπτυξη των ΑΠΕ , διατηρούνται για τις μικρές εγκαταστάσεις οι εξαιρέσεις από την υποχρέωση λήψης άδειας παραγωγής, εγκατάστασης και λειτουργίας, ενώ  ισχύει για τις «μη οχλούσες εγκαταστάσεις» και τις μικρές ανεμογεννήτριες σε κτίρια και η εξαίρεση από την υποχρέωση λήψης απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων.

 

Νέα Intrust Solutions

INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.