Έργα Τέχνης PDF Εκτύπωση E-mail

 

Ένα έργο τέχνης αποτελεί αντικείμενο υψίστης σημασίας για τον ιδιοκτήτη του καθώς αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Για το λόγο αυτό η διαφύλαξη και η ασφάλεια ενός πίνακα, γλυπτού ή κάποιου εκθέματος είναι απαραίτητες.

 

Με απόλυτη υπευθυνότητα μπορούμε να εγγυηθούμε την "θωράκιση" που εσείς απαιτείτε για την συλλογή σας κατά την παραμονή στο χώρο καθώς και κατά την μεταφορά της σε έναν άλλο.

 

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας καθιστά ικανούς να διακρίνουμε την ξεχωριστή ανάγκη ασφαλιστικής προστασίας κάθε έργου τέχνης υπό διαφορετικές συνθήκες.

 

- Είμαστε στη διάθεσή σας ,να κάνουμε έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση    με το καλύτερο ασφάλιστρο.


- Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση  και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.