Επενδυτικά Προγράμματα PDF Εκτύπωση E-mail

 

Τα αποταμιευτικά/επενδυτικά προγράμματα δεν αποτελούν πολυτέλεια στη σημερινή εποχή, αλλά ένα διασφαλισμένο τρόπο ώστε η αποταμίευση να αποφέρει σημαντικές αποδόσεις μακροπρόθεσμα και μόνο προς όφελος του ασφαλισμένου. Έχουν προεπιλεγμένο χρόνο λήξης - για παράδειγμα 15 ή 20 χρόνια και αξιοποιούν τα σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία της διεθνούς, αλλά και της εγχώριας οικονομίας.


Συγκεκριμένα, η εταιρία μας, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία των κορυφαίων συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Ομίλων της εγχώριας και μη αγοράς, σας διασφαλίζουν τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες επενδυτικές προτάσεις.

 

θεωρούμε ότι η προσωπική παρουσία ενός συνεργάτη μας δίπλα σας είναι επιβεβλημένη, παρακαλούμε για οτιδήποτε χρειαστείτε που να αφορά ασφάλισης Ζωής - Υγείας - Σύνταξης - Επένδυσης - Αποταμίευσης, επικοινωνήστε με την κα ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΣΟΦΙΑ (sarvaniti(at)intrustsolutions.g ή στο 2610333273) η οποία είτε η ίδια είτε κάποιος άλλος συνάδελφος μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24ωρου για να κανονίσετε ένα προσωπικό ραντεβού και να σας παρουσιάσει την πιο συμφέρουσα λύση για σας και την οικογένειά σας

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.