Ασφάλειες Κατοικιών PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ,
ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΑ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ,
ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.


Πολύ συχνότερα από ότι στο παρελθόν ακούμε τους ανθρώπους να απογοητεύονται από τις ζημιές που δημιουργήθηκαν στο σπίτι τους, και πολλές φορές να βρίσκονται σε πλήρες αδιέξοδο, αφού οι κόποι ετών χάνονται σε μια μέρα από μια ολική καταστροφή.


Το σπίτι μας, ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο που με τόσους κόπους και θυσίες αποκτήσαμε είναι δυνατόν να μένει ανασφάλιστο;


Καθημερινά κινδυνεύουμε να χάσουμε αυτό που με τόσα χρόνια κόπου αποκτήσαμε. Η αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς απαιτεί συνήθως πολύ μεγάλα ποσά που συνήθως είναι δύσκολο να διαθέσουμε. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικιών που χρησιμοποιούνται είτε για κύρια είτε για εξοχική κατοικία, απευθύνονται τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στους ενοικιαστές, εξασφαλίζοντας το κτίριο αλλά και το περιεχόμενό του από κάθε πιθανό κίνδυνο και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΥΠΟΘΗΚΑ ΔΑΝΕΙΑ

Εάν έχετε αγοράσει ή κατασκευάσει  κατοικία λαμβάνοντας ενυπόθηκο δάνειο από τράπεζα ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή οργανισμό, κατά τη συνήθη πρακτική των τραπεζών έχετε την υποχρέωση να ασφαλίσετε την κατοικία σας. Η επιλογή της ασφαλιστικής εταιρίας είναι καθαρά δική σας υπόθεση και μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με το συμφέρον σας οποιαδήποτε από τις νομίμως λειτουργούσες ασφαλιστικές εταιρίες.


Είμαστε στη διάθεσή σας ,να κάνουμε έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση της κατοικίας  με το καλύτερο ασφάλιστρο.


Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση  και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.