Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών Πάρκων PDF Εκτύπωση E-mail

 

Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων εξασφαλίζει την επένδυσή σας μέσω ενός ασφαλιστηρίου κατά Παντός Κινδύνου Ανέγερσης, Συναρμολόγησης, Μηχανικών Βλαβών και Απώλειας Εσόδων.


Η Ασφάλιση καλύπτει τόσο τις ζημιές στα ίδια τα μηχανήματα από απρόβλεπτους κινδύνους, όπως  φωτιά, καιρικά και φυσικά φαινόμενα, βλάβες, κλπ., όσο και την απώλεια κέρδους που συνεπάγεται για το κάτοχό τους η μη λειτουργία τους  εξαιτίας κάποιας ζημιάς, αλλά και η αστική ευθύνη που τυχόν προκύψει προς τρίτους από τις εν λόγω εγκαταστάσεις, καθώς και την καταβολή της δόσης δανείου σε περίπτωση ζημιάς.


Είμαστε στη διάθεσή σας ,να κάνουμε έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση με το καλύτερο ασφάλιστρο.

 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση  και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.