Περιβαλλοντολογική αστική ευθύνη PDF Εκτύπωση E-mail

 

Ανταποκρινόμενη στο νέο ευρωπαϊκό και εθνικό θεσμικό πλαίσιο για το περιβάλλον, που χαρακτηρίζεται από τη βασική αρχή «Ο ρυπαίνων πληρώνει»,  αναπτύχτηκαν  και προσφέρονται από την ελληνική ασφαλιστική  αγορά τη νέα σειρά ασφαλιστικών προγραμμάτων  που παρέχουν στις Ελληνικές επιχειρήσεις ουσιαστική και εξατομικευμένη λύση για την κάλυψη των περιβαλλοντικών ευθυνών που μπορεί να προκύψουν από τη λειτουργία τους.

 

Από την περιβαλλοντική νομοθεσία, δεν αποκλείεται οποιοσδήποτε δημόσιος ή ιδιωτικός οργανισμός η λειτουργία του οποίου θα μπορούσε να προκαλέσει περιβαλλοντική ρύπανση.

 

Η κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εκείνες τις καλύψεις των προγραμμάτων που την ενδιαφέρουν, ανάλογα με τις δικές της συνθήκες και ανάγκες λειτουργίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, τα προγράμματα προσφέρουν κάλυψη για:
- Ίδιες Ζημίες της ασφαλιζόμενης Επιχείρησης (κόστος καθαρισμού, απώλεια κερδών)
- Απαιτήσεις Τρίτων (κόστος καθαρισμού, σωματικές βλάβες, υλικές ζημίες)
- Ζημίες στο Περιβάλλον (κόστος καθαρισμού, αποκατάσταση βιο-ποικιλότητας


Είμαστε στη διάθεσή σας ,να κάνουμε έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση σας   με το καλύτερο ασφάλιστρο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση  και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.