Ανάκληση προϊόντων PDF Εκτύπωση E-mail

 

Συχνό είναι πλέον το φαινόμενο να δημοσιοποιείται ότι εταιρίες εμπορικές ή παραγωγικές υποχρεώθηκαν σε ανάκληση προϊόντων που ήδη είχαν διαθέσει στην αγορά.

 

Το κόστος της ανάκλησης ενός προϊόντος είναι σαφώς μεγάλο και επιβαρύνεται επιπλέον από μια σειρά πρόσθετων εξόδων όπως :

 

  • το κόστος ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού μέσω των ΜΜΕ
  • το κόστος πρόσθετου προσωπικού ή υπερωριών
  • το κόστος αποθήκευσης σε πρόσθετο χώρο
  • το κόστος καταστροφής των ελαττωματικών προϊόντων 
  • το κόστος συμβούλων ασφάλειας προϊόντος ή δημοσίων σχέσεων
  • τα έξοδα αντικατάστασης / επαναδιανομής των ανακληθέντων ποσοτήτων με νέα κλπ. 

 

Έτσι μια τέτοια υποχρέωση θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σοβαρό κίνδυνο για την βιωσιμότητα οποιασδήποτε επιχείρησης δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής , μεταποίησης, εμπορίας, εισαγωγής ή και απλά διανομής προϊόντων. 

 

Η Ασφάλιση Ανάκλησης Προϊόντος  καλύπτει ακριβώς αυτά τα έξοδα της επιχείρησης επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και της ίδιας της ασφαλιζόμενης επιχείρησης. Ακόμη η πρόβλεψη αυτή ενισχύει την καλή επιχειρηματική εικόνα της ασφαλιζόμενης εταιρίας προς τον καταναλωτή και το κοινωνικό προφίλ της εταιρίας.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας ,να κάνουμε έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση σας με το καλύτερο ασφάλιστρο.

 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση  και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.