Νομική Προστασία PDF Εκτύπωση E-mail

 

Η επαγγελματική νομική προστασία απαντά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες σας για εξειδικευμένες  αξιόπιστες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική η  την επιχειρηματική  ποινική σας ευθύνη, την διεκδίκηση αποζημιώσεων για την επιχείρησή σας, τις εργατικές διαφορές αλλά κυρίως στην διεκδίκηση των επισφαλών  απαιτήσεων που προκύπτουν από τις συναλλαγές με τους πελάτες σας.

 

Η INTRUST SOLUTIONS παρατηρώντας τα καθημερινά και ολοένα αυξανόμενα προβλήματα της εποχής μας, τα οποία συχνά μας φέρνουν αντιμέτωπους με δικαστικές διαμάχες, μπορεί να σας εξασφαλίσει Νομική Προστασία, μέσα από ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων.

 

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Νομική Προστασία Οχήματος  & Οδηγού
  • Νομική Προστασία Οικογένειας
  • Νομική Προστασία Εκμίσθωσης Ακινήτων
  • Νομική Προστασία Σκαφών Αναψυχής κ.λ.π.

 

- Είμαστε στη διάθεσή σας ,να κάνουμε έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη προσφορά   με το καλύτερο ασφάλιστρο.

 

- Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση  και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.