Ασφαλίσεις αστικής ευθύνης PDF Εκτύπωση E-mail

 

Η ασφάλιση  αστικής ευθύνης είναι η πιο διαδομένη μορφή ασφάλισης στις Δυτικές χώρες. Όπως και να έχει, όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων και των παραλείψεων μας. Γιατί να μην έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας ακόμα και στις «βρώμικες» επιθέσεις που μπορεί να δεχτούμε από οποιονδήποτε νομίζει ότι η υπηρεσία που του προσφέραμε μπορεί να αποδειχτεί ευτύχημα για αυτόν; Γιατί να μην έχουμε δίπλα κάποιον που ξέρει να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις με τα χαμηλότερο δυνατό κόστος;

 

O Κλάδος της Αστικής Ευθύνης αναλύεται σε επιμέρους ασφαλιστικές καλύψεις
οι σπουδαιότερες των οποίων είναι η εξής:

 

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Νόμο και τους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, καλύπτονται οι οικονομικές υποχρεώσεις του Λήπτη της Ασφάλισης (Φυσικού ή Νομικού Προσώπου) έναντι Τρίτων, σε περίπτωση ακούσιας πρόκλησης:
α) Σωματικών Βλαβών / Θανάτου
β) Υλικών ζημιών


Η υποχρέωση του υπαίτιου για πρόκληση σωματικών βλαβών ή υλικών ζημιών προβλέπεται από το Αστικό Δίκαιο (περί αδικοπραξίας και άλλα σχετικά νομοθετήματα).
Κατά περίπτωση, δίνονται και σχετικές επεκτάσεις π.χ. Αστική Ευθύνη από τροφική δηλητηρίαση, πυρκαγιά ή / και έκρηξη, χρήση μηχανημάτων, φορτοεκφορτώσεις, διαρροή σωληνώσεων κλπ.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα εξειδικευμένα στελέχη του γραφείου μας.

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.