Ασφαλίσεις Μολυσμένων Προϊόντων PDF Εκτύπωση E-mail

 

Τα προϊόντα διατροφής, ποτών, καλλυντικών και φαρμάκων είναι ιδιαίτερα επιδεκτικά και ευαίσθητα στην αλλοίωση και τη μόλυνση, είτε πρόκειται για αποτέλεσμα τυχαίου γεγονότος είτε για εσκεμμένη και κακόβουλη παρέμβαση. Τα περιστατικά αλλοίωσης και μόλυνσης αυξάνονται συνεχώς και όταν συμβούν προσελκύουν το ενδιαφέρον των μέσων μαζικής ενημέρωσης, πράγμα το οποίο μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις στην εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

 

Σημαντικά είναι ακόμα τα έξοδα που πρέπει να γίνουν σε περίπτωση ανάκλησης ή / και αντικατάστασης του μολυσμένου προϊόντος καθώς επίσης και για την επανάκτηση της εμπιστοσύνης του κοινού. Η ασφάλιση "Μολυσμένων Προϊόντων"  παρέχει ουσιαστική κάλυψη για τις οικονομικές ζημίες που θα υποστεί η ασφαλιζόμενη επιχείρηση (τροφίμων, ποτών, φαρμάκων, καλλυντικών), όπως: απώλεια κερδών, έξοδα ανάκλησης και αντικατάστασης των προϊόντων και έξοδα αποκατάστασης της φήμης της επιχείρησης. Τα έξοδα αυτά μπορεί να είναι επακόλουθα είτε μιας τυχαίας είτε μιας κακόβουλης μόλυνσης.  

 

Επιπλέον καλύπτονται και τα ποσά που καταβλήθηκαν σε περίπτωση εκβιασμού για αλλοίωση / μόλυνση των προϊόντων. Επίσης παρέχεται σχέδιο δράσης για διαχείριση κρίσεων και υπηρεσίες διαχείρισης της κρίσης με ειδικούς συμβούλους δημοσίων σχέσεων (HILL & KNOWLTON) και ασφάλειας (KROLL ASSOCIATES).

 

- Είμαστε στη διάθεσή σας ,να κάνουμε έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση   με το καλύτερο ασφάλιστρο.


- Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση  και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία.

 

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.