Ασφαλίσεις παγίων για κινδύνους PDF Εκτύπωση E-mail

 

Η δημιουργία ενός επαγγελματικού χώρου (κτίριο, περιεχόμενο κλπ.), απαιτεί μεγάλες επενδύσεις τόσο σε χρόνο όσο και χρήμα. Ωστόσο, καθημερινά η επιχείρηση σας διέπεται από κινδύνους και απρόβλεπτες καταστάσεις που μπορεί να αποβούν καταστρεπτικές.


Η INTRUST SOLUTIONS σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες μπορεί να σας προσφέρει οικονομικά και ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης, ειδικά διαμορφωμένα για τις δικές σας ανάγκες, με σύγχρονες και ουσιαστικές καλύψεις, τα οποία θα διασφαλίσουν τη συνέχιση της δραστηριότητας σας.

 

Ειδικά  προγράμματα που εξασφαλίζουν την επιχείρησή σας (κτίριο και περιεχόμενο) για μερική ή ολική καταστροφή η οποία οφείλεται σε τυχαία, απρόβλεπτα και αιφνίδια αίτια.

 

Οι «σύνθετοι» εμπορικοί, βιομηχανικοί και ειδικοί κίνδυνοι απαιτούν από την «φύση» τους εμπεριστατωμένη και εξειδικευμένη προσέγγιση και ειδική έρευνα αγοράς.

 

Είμαστε στη διάθεσή σας ,να κάνουμε έρευνα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς και να σας παρουσιάσουμε τη σωστότερη και ακριβέστερη ασφάλιση του σκάφους σας   με το καλύτερο ασφάλιστρο.

 

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε την επισυναπτόμενη αίτηση  και να τη συμπληρώσετε όσο λεπτομερέστατα γίνεται και να μας τη στείλετε. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώσετε κάτι από την επισυναπτόμενη αίτηση δε μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά. Είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν όλα τα πεδία 

 


INtrust solutions

Διεύθυνση: Όθωνος Αμαλίας 90 & Μιαούλη
τ.κ 26 222, Πάτρα

Τηλ. 2610 333.273
Fax.: 2610 330.165
E-mail: info(@)intrustsolutions.gr.